Altforst

Vrijwilligers Steunpunt West Maas & Waal

Bijna elke instelling, vereniging, activiteit en evenement heeft behoefte aan vrijwilligers. Volgens het CBS doet ongeveer de helft van de Nederlanders gemiddeld vijf uur per week een vrijwillige klus.

Vrijwilligerswerk is van alle leeftijden. Jong en oud zetten zich enthousiast in voor een groeps- of individuele activiteit. Wij vinden het belangrijk om deze grote groep mensen bij te staan met ons (digitale) vrijwilligerssteunpunt West Maas & Waal.

Het VrijwilligersSteunpunt beheert o.a. een gratis digitale vacaturebank, waarvoor wij vrijwilligers en organisaties uitnodigen om zich in te schrijven. Hoe meer organisaties vacatures plaatsen, hoe ruimer de keuze voor vrijwilligers is. Inschrijven is voor iedereen gratis, vrijblijvend en gemakkelijk. Naast de digitale voorziening kunnen wij organisaties en vrijwilligers adviseren op het gebied van vrijwilligerswerk.

Met ingang van 10 april 2019 is er geen vrij inloopspreekuur meer bij het VrijwilligersSteunpunt West Maas & Waal. In plaats daarvan kunt u op afspraak en op meer dagen bij het VSP terecht, met uitzondering van schoolvakanties en officiële feestdagen. Dit maakt het makkelijker om in contact te komen met een medewerker.
Een afspraak maakt u door te bellen met 0487-506320 of via een mailtje naar
Inschrijven als vrijwilliger, de vacatures bekijken of als organisatie uw vacatures melden kan 24 uur per dag via onze site: https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/westmaasenwaal,
Met deze verandering kan het VSP flexibeler werken en staat de koffie nog vaker voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Mireille Roelofs,
Coördinator Vrijwilligerssteunpunt West Maas & Waal

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud